Rüyada babasını ve annesini görmek

Rüyada babasını ve annesini görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işaret eder.

Rüyada babasını ve annesini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek hak yemeyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek sorunların aşılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasını ilişkiye girerken görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba dayı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Rüyada anne babayı öpüşürken görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı evlenirken görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments