Rüyada ölmüşleri diri görmek

Rüyada ölmüşleri diri görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüşleri diri gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada diri bebek gömmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada ölen eşini diri görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi diri görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalettir.

Rüyada ölü babasını diri görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanı diri görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet eder.

Rüyada diri gömülmek şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş yakınını diri görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kardeşini diri görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments