Rüyada atın başını okşamak

Rüyada atın başını okşamak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, haneden birinin ayrılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, borçlarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada atın başını okşamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada atın başını okşamak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı okşamak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün başını okşamak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada birinin başını okşamak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını okşamak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments