Rüyada birinin başını okşadığını görmek

Rüyada birinin başını okşadığını görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada birinin başını okşadığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada köpek başı okşamak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş okşamak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet eder.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada çocuğun başını okşamak duygularını açığa vuracağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına tabir olunur.

Rüyada köpek başını okşamak hayatını yoluna koymaya, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin başını okşamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanın başını okşamak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments