Rüyada ölmüş olan babayı öpmek

Rüyada ölmüş olan babayı öpmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ünleneceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, güzel bir döneme girileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş olan babayı öpmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babayı öpmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada babaya sarılmak öpmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada baba eli öpmek şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada babayı yanaktan öpmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş olan babayı öpmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments