Rüyada ağaç parçaları görmek

Rüyada ağaç parçaları görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ağaç parçaları gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ağaç parçaları görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Rüyada ağaç parçası görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Rüyada ateş parçası görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada arabasının parçalandığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ayin parçalandiğini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı iki parça görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments