Rüyada ölmüş kayınpederle konuşmak

Rüyada ölmüş kayınpederle konuşmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çocuk sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, her şeyin yolunda gideceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, borçların hafifleyeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, işlerinin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kayınpederle konuşmak gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kayınpederle konuşmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayınpederle konuşmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada kayınpeder elini öpmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kayınpederin ağladığını görmek sözler sarf edeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada kayınpederin elini öpmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kayınpederi görmek sıkıntılarından arınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayınpederi ölmüş görmek ünleneceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kayınpederi diri görmek bir anda yükseleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sena

Rahmetli kayin babamı gördüm rüyamda ve hiç konuşmuyordu 3 basamak merdiven çıkıp geri kayboluyor du

Ali

Rüyamda ölmüş kayın pederimi gördüm, Kayınpederimin yanında on, on beş ince ve üzün demet şeklinde ağaçlar vardı. Zemin kahve rengi ve hiç yeşillik yoktu. Kayın pederim o ağaçların yanında bana bir şeyler anlatıyordu. Kayın pederim gayet sağlıklı ve kilosu yoktu. Kayın pederim aslında çok kilolu ve ak ciğer kanserinden ölmüş.

Ali

Bu güzel yorumunuza teşekkür ederim.

Fikret Yağcı

Ayrı yaşadığım eşimin küs olduğum babası 3 ay önce ölmüştü bugün ruyamda konuştum hiç küs gibi değildik. Şaşkınlıktan bir şey diyemedim,öldü biliyordum. Kayınpederim gülüyordu benle konuşuyordu şakalar yapıyordu.

Yonca

Rüyamda yanan kablo gördüm şase yapan kabloyu elimle cektim alimle cektim erimiş kabloyu duman çıkıyordu