Rüyada ateşten saklanmak

Rüyada ateşten saklanmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada ateşten saklanmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Rüyada ateşten saklanmak aile işlerinin başına geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tuvalete saklanmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işarettir.

Rüyada ayıdan saklanmak sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, uygulayacağına delalettir.

Rüyada kuma saklanmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir hayvandan saklanmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada polislerden saklanmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir yere saklanmak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments