Rüyada kuma saklanmak

Rüyada kuma saklanmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işini büyüteceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada kuma saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Rüyada kuma saklanmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kuma çakılmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada ayakları kuma gömmek malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulur.

Rüyada kuma olduğunu görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada kuma gelmesi görmek zorlukların bir anda biteceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada kuma oturmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, zahmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kuma tırmanmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments