Rüyada bir adamdan korkmak

Rüyada bir adamdan korkmak ele güne muhtaç olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, şansın önünün kesileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada adamlardan korkmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı adamdan korkmak anlaşmazlıkların biteceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada adamdan korkmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çirkin amellere yorulur.

Rüyada bir adamdan korkmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, vefa göstereceğine yorulur.

Rüyada ağlayıp korkmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan korkmak durulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada kediden korkmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments