Rüyada ölmüş dedeye yemek vermek

Rüyada ölmüş dedeye yemek vermek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş dedeye yemek vermek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada dedeye yemek vermek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş dedeye yemek vermek birlik ve dayanışma halinde olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada dededen tokat yemek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş dedesiyle yemek yemek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen dedeyi öpmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada dedenin elini öpmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dede ve anneanneyi görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı dede görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özlem...

Rüyamda geçen ay ölen dedemi gördüm köydeki evde. Salata ve yemek hazırlayıp mutfağa ona yemek koydum. Çatal koymusum sadece daha sonrada benden kaşıkta istedi.o yemeği yerken komsunun evinin önüne gttım. Orda annemle oturuyorduk ona dedemon evde oldugunu yasadgını gordugumu soyledım hayal olduğunu soyledı ınanmadı. Dedeme yemek vermiştim agzına işaret parmağimi azcık yanlıslıkla ısırmıstı.diş izi vardı braz. Onu gosterdım. Kendı kendıme yaptgımı söyledi annem ruyanda yapmısskndır dedi. Daha sonra tekrar eve cıktıgımızda Mutfaga baktım dedem yoktu.daha sonra odada erkek kardesımın yuzunun ve gogsunun sıyah böcekle kaplı oldugunu Öyle yattıgını gördük annem cığlık attı ambulans arayın dıye bagırdım aldım kucagıma kapının önüne cıkardım. Aglayarak mutfaga gttim dedeeee diye orda sofradaydı Dedee dıye zor konustum tıtreyerek ‘ne olduu?’ Dedi. Mutfağa yanına gırmek istedim.ama yanında dedemin 3yıl önce ölen abisi vardı beni mutfağa almadi sen gelemezsin buraya dedi kapı kirişinden geri itti.yanlarında köpek vardı o da beni itti kardesime dogru koştuk köpekle. Köpek erkek kardesimin üzerindeki böcekleri temizledi. Kendine gelmeye basladı cocuk nefes aldı.. gerçekte de kız kardesım abla ağlıyorsun dıye beni uyandırdı.gerçekten de ağlıyor gibiymişim..yorumlarsanız çok sevinirim