Rüyada dedeye yemek vermek

Rüyada dedeye yemek vermek daha sonra işlerin açılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, huzurlu günlerin biteceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada dedeye yemek vermek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Rüyada dedeye yemek vermek hayır işleri ile uğraşılacağına, yüzünün her daim güleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dedesiyle yemek yemek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dededen tokat yemek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedeye yemek vermek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, onları rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı sakallı dede görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada ölmüş dedesinin yaşadığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz sakalı dede görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada ölmüs dedemi görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments