Rüyada ateşten at görmek

Rüyada ateşten at görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşten at gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada ateşe odun attığını görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ateşten at görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ateş görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada havada ateş topu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada ateşe bir şey atmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada adama ateş etmek rüya sahibinin içine kapanacağına, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide ateş görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, rütbenin yükseleceğine yorulur.

Rüyada düşmana ateş etmek dertlerin artacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments