Rüyada ölmüş birinin borcunu ödemek

Rüyada ölmüş birinin borcunu ödemek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin borcunu ödemek gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada ölünün borcunu ödemek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altınla borç ödemek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada borç ödemek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Rüyada borçlarını ödediğini görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin borcunu ödemek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin borç ödediğini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada birinin borcunu ödemek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin borcunu ödemek bunun için allah’a şükredeceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Feride yesil

Rüyamda da ölmüş babamin borculusu tanımadığım kişiler tarafından bize borcu var ve ödememi istiyor bende ödeme yaptım merak ettim ne anlama geldiğini tşk ederim

Fatma Demir

Rüyamda lokantadayim borcum çok olmuş ama yanımda para azvar rahmetli babam borcumu veriyor bana diyor sonra verirsin kızım birşey olmaz diyor uyaniyorum

Anonim

Selamünaleyküm Ben izin ver bu gece rüyamda benim Rahmetli babamın önceden damadına kefil olduğunu biliyorum öyle zannediyorum Rüyamda damadıma Diyorum ki önce babamın kefil olduğu taksidini öde o da bana aynısını söylüyor Evet anne diyor başkası bize para veriyor Ben diyorum o parayı alma Mazallah O da bana diyor ki anne vermezsem babamın taksidini ödeyemem Yani benim babam için ben de diyorum Tamam babamın kefil olduğu taksitli öde Yani kısacası rahmetli babam Rüyamda damadına kefil olduğunu gördüm ölünün diriye kefil olması ne anlama geliyor Lütfen rüyamı yorar sana çok sevinirim