Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek takdir edilen kişi olacağına, işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada eşini ölüm döşeğinde görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek güzel bir döneme girileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, üzüleceğine ve kırılacağına delalet eder.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments