Rüyada babanın geldiğini görmek

Rüyada babanın geldiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların günden güne artacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet eder.

Rüyada babanın geldiğini gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babaya asi gelmek işten ve güçten el etek çekileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada babanın geldiğini görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada anne babanın hacdan geldiğini görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işarettir.

Rüyada babasının hacdan geldiğini görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının geldiğini görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada babaya karşı gelmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments