Rüyada ateş edilmesi görmek

Rüyada ateş edilmesi görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ateş edilmesi gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş edilmesini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada ateş edilmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ateşte et pişirmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments