Rüyada ateş edilmek

Rüyada ateş edilmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, güzel zamanlar geçireceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş edilmek gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine ateş edilmek kısmetli bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek yeni denemelerde bulunacağına, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada ateş edilmesini görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, kederlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments