Rüyada ölen görümcesini görmek

Rüyada ölen görümcesini görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, saygı göreceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen görümcesini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada görümcelerini görmek hileye, fesada bulaşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada görümcenin elini öpmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Rüyada görümce kızını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kızının görümcesini görmek düzenin kurulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Rüyada görümcesini gelinlikle görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada görümcenin kızını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada ölen görümcesini görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments