Rüyada görümcelerini görmek

Rüyada görümcelerini görmek de rahatının yerine geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada görümcelerini gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada görümceyle tartışma görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada görümcemi hamile görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Rüyada görümcesini gülerken görmek sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin elini öpmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada görümcenin düğününü görmek çok güzel işlere gireceğine, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada görümcenin oğlunu görmek sıkıntılar son bulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada görümce dövmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Makbule

Rüyada görümlecelerime küfür ediyordum.