Rüyada ölen eşi öpmek

Rüyada ölen eşi öpmek hayırlı bir yola girileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ileri gideceğine, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada ölen eşi öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eşini alnından öpmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eşine sarılmak öpmek hayatın yoluna gireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada ölen eşini öpmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada eşini öpmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elini öpmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi öpmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini dudaktan öpmek geçim derdine gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments