Rüyada eşinin elini öpmek

Rüyada eşinin elini öpmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, refahının ve varlığının artacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada eşinin elini öpmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ölen eşini öpmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada eski eşi öpmek işlerinde başarı elde edeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada eşine sarılmak öpmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü eşini öpmek büyük kazançlar sağlanılacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada eşi öpmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hacetinizin giderilmesine alamet etmektedir.

Rüyada eşine sarılıp öpmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada eski eşini öpmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments