Rüyada ölen eşini öpmek

Rüyada ölen eşini öpmek acılarını dindireceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, borçlarının kalmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada ölen eşini öpmek gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada eşini alnından öpmek seyahatlere katılacağına, nefsine uyacağına inanılır.

Rüyada eşine sarılmak öpmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eşini öpmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada eski eşi öpmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini dudaktan öpmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin dudağından öpmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada ölü eşini öpmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini yanaktan öpmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments