Rüyada ölen birinin mezarını görmek

Rüyada ölen birinin mezarını görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ekmeğin kesileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını aşacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin mezarını gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mezarın üstünü açmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami içinde mezar görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kaybetmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın toprağını düzeltmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar ve mezar görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda yılan görmek anne babanın birbirine düşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek zafer elde edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments