Rüyada kar ve mezar görmek

Rüyada kar ve mezar görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, güvensizliğini yeneceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet eder.

Rüyada kar ve mezar gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada kar ve mezar görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta kar görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstünde kar görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta kar yağdığını görmek dertlerin ve sorunların artacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına işaret eder.

Rüyada mezarda kar görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde kar görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlı mezar görmek bunun için her gün şükredeceğine, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Rüyada mezara kar yağdığını görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments