Rüyada hazine saklamak

Rüyada hazine saklamak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hazine saklamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Rüyada hazine saklamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hazine para bulmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada hazine aramak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada mezarda hazine görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hazine altın görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada denizde hazine bulmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet hazinesi görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işarettir.

Rüyada hazine haritası görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sözünde duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments