Rüyada birini sakladığını görmek

Rüyada birini sakladığını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birini sakladığını gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Rüyada küpe saklamak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada hediye saklamak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada yiyecek saklamak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kolye saklamak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim saklamak çalışmalarının karşılığını alacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Rüyada evin anahtarını saklamak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi saklamak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Merhaba. Ruyamda savas ciktigini duyuyorum ve evimde saklanicak yer ariyorum binadan sesler geliyor 15 yasinda kiz cocuklarinin sesleri geliyor cihat diye bagiriyorlar bunlarin hefsini duyuyor gormuyorum sadece evimin icindeyim ve korkuyorum sonra hatirlamiyorum.