Rüyada ölen birine sarılıp öpmek

Rüyada ölen birine sarılıp öpmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sarılıp öpmek her istediğini alabileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeği öpmek sarılmak tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el öpmek sarılmak çok mutlu olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına yorulur.

Rüyada babaya sarılıp öpmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine sarılmak ve öpmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments