Rüyada ölen annenin sesini duymak

Rüyada ölen annenin sesini duymak belki ölümler görüleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen annenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Rüyada ölmüş annemin sesini duymak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada anne baba sesi duymak kırgınların barışacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada ölen annenin sesini duymak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen annesinin sesini duymak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada annenin sesini duymak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne sesini duymak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş annesinin sesini duymak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annenin sesini duymak daima afiyette olacağına, ondan şifa göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments