Rüyada eski okul arkadaşımı görmek

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşımı gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada eski okul arkadaş görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Habibe

Ruyamda eski kiz arkadaslarimla geziyorduk okul çıkışı. Sonra bir arkadaşım arkada kaldı. Diger hadi biraz hızlı yürü dedi bende gel biz gidilen onlar gelir dedim .geziyorduk sonra bir ödev çıktısı çıkartmak fotokopi arıyorduk be bulduk bulduğumuz adam amcamım kızının eşiydi ama onu tanıdığımı söylemedim babama der diye sonra çıktık büyük bir alısveriş merkezine girdik sonra gecikmeyelim dedim babam bana kızar arkadaşım tamam dedi bende sana göre hava hoş senin baban yok diye birsey yapmaz