Rüyada okulunu ve arkadaşlarını görmek

Rüyada okulunu ve arkadaşlarını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına alamet eder.

Rüyada okulunu ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Bir an da çok fazla şeyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada okul arkadaşını öpmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada eski okul arkadaş görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments