Rüyada oğlunu kuran okurken görmek

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, işlerinin rast gideceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu kuran okurken gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zor bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kızını kuran okurken görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kuran okurken görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kuran okurken görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kuran okurken görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okurken zorlanmak karamsar olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını kuran okurken görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments