Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok güzel günler göreceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, şansının kötüye gideceğine, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirirken ağlamak zor durumların biteceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada kısacık saç kestirmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saçı erkek gibi kestirmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işarettir.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments