Rüyada oğlunu hapishanede görmek

Rüyada oğlunu hapishanede görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada oğlunu hapishanede gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Rüyada oğlunu hapishane görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek sağlığını da kaybedeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada yakınını hapishanede görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada hapishaneye düşeceğini görmek işbirliği içinde olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babamı hapishanede görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek fikirlerinin çatışacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments