Rüyada at tepmesi görmek

Rüyada at tepmesi görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hanesine güneş doğacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, pek az kazanç getireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada at tepmesi gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada at teptiğini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, işveren pozisyonuna geleceğine işaret eder.

Rüyada atın teptiğini görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada at tepmesi görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, hayırlı bir eşe inanılır.

Rüyada horon teptiğini görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalettir.

Rüyada eşek tepmesi görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tetanoz olduğunu görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, parasal durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tevbe suresi görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tehlil görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deniz

Rüyamda işyerinde bir atın insanları tepdigini gördüm fakat bana dokunmadı uzaktan izledim atın bu işyerinde kötü şeyler hissettiğini anlattım onun icin tepdigini diyorum herkeze