Rüyada eşek tepmesi görmek

Rüyada eşek tepmesi görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yokluk içine düşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada eşek tepmesi gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Rüyada eşek tepmesi görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eşek teptiğini görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada tevrat okumak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada teheccüd namazı kılmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada at teptiğini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada günah işleyip tevbe etmek hastalanacağına, üzüleceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Rüyada tehlil görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işarettir.

Rüyada teyz görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments