Rüyada oda oda gezmek

Rüyada oda oda gezmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ömür boyu başarılı olacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada oda oda gezmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada odaları gezmek zamanla daha çok para elde edeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evin odalarını gezmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada oda gezmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ev odalarını gezmek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işarettir.

Rüyada oda oda gezmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ev ve odalar görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bebek odası hazırlamak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada odayı su basmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serdee

Rüyamda çok odalı bir ev geziyordum ve kucağımda bekar olduğum halde ünlü bir erkekten erkek evlat sahibi olmuş ve çocuk kucağımda uyuyordu
Oda oda geziyordum her oda dolu ve yataklıydı bu ne demek