Rüyada oda gezmek

Rüyada oda gezmek zarar etmeyeceğine, canının sıkılacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda gezmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Rüyada oda oda gezmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada evin odalarını gezmek mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada oda gezmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada ev odalarını gezmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada odaları gezmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda dolusu buğday görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada odada klozet görmek güzel haberler alınacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş beyaz oda görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments