Rüyada oda içinde kum görmek

Rüyada oda içinde kum görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ona kavuşacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada oda içinde kum gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Rüyada oda içinde kum görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oda dolusu kum görmek kapanan kapıların açılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada odada kum görmek işlerine dört elle sarılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum içinde altın bulmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Rüyada ev içinde kum görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Rüyada kum içinde yüzmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kum görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments