Rüyada nişan attığını görmek

Rüyada nişan attığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ana baba duası alınacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada nişan attığını gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada başkasının nişan attığını görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının nişan attığını görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanı attığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğü attığını görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan attığını görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kendi nişanından kaçmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments