Rüyada nişan alışverişi görmek

Rüyada nişan alışverişi görmek şansın ve kısmetin açılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kem gözlere gelineceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişi gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada nişan alışverişine gitmek kırgınlıkların sona ereceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan alışverişi görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada parasız alışveriş yapmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada alışverişe çıkmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada annemle alışveriş yapmak başarılı olacağına, hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Ben rüyamda eski sevgilim evli şu anda rüyamda boşanmışlar ve biz beraber nişanlanmak için nişan alışverişi yapıyoruz yüzük saat felan alıyoruz ve sonrada akşam beni istemeye gelecekler eve geliyoruz Rüyam bu kadar yani gerçek hayatta şu anda evli eski sevgilim