Rüyada nergis koklamak

Rüyada nergis koklamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nergis koklamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada nergis koklamak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına tabir olunur.

Rüyada nergis çiçeği almak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına inanılır.

Rüyada birinden nergis almak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz nergis görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet eder.

Rüyada nergis görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada nergis soğanı görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına inanılır.

Rüyada nergis çiçeği görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Rüyada nergis topladığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments