Rüyada birinden nergis almak

Rüyada birinden nergis almak hayallere kavuşulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kalp kıracağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada birinden nergis almak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada nergis topladığını görmek dualarına karşılık alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada nergis çiçeği görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Rüyada nergis soğanı görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada birinden nergis almak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nergis görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işarettir.

Rüyada nergis koklamak üzüntülerinin sona ereceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada nergis çiçeği almak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz nergis görmek maddi zararını karşılayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments