Rüyada nehrin taştığını görmek

Rüyada nehrin taştığını görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların yakında son bulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada nehrin taştığını gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada nehrin taştığını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret eder.

Rüyada nehre taş atmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada asi nehrini görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada nefsini görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada ren nehri görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehri görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada fırat nehrinde yüzmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments