Rüyada nehri görmek

Rüyada nehri görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Rüyada nehri gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi nefsini görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına alamet eder.

Rüyada tuna nehri görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek zengin için yoksulluğa, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehre kapılmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehre taş atmak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ren nehri görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments