Rüyada nehre girmek

Rüyada nehre girmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada nehre girmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada nehre girmek kazancın günden güne artacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada nehre düşmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada neskahve içmek iç sıkıntısına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dicle nehrini görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehrin ters aktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehrin taştığını görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, güçlükle elde edilecek başarı delalet eder.

Rüyada nehrin üstünde yürümek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, dertlerinin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments