Rüyada dicle nehrini görmek

Rüyada dicle nehrini görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada dicle nehrini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu ilerleyecek.

Rüyada necm suresini görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık nehre düşmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Rüyada nehrin yükseldiğini görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada nergiz toplamak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına tabir olunur.

Rüyada nehre dalmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulur.

Rüyada nil nehrinde yüzmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ne yapacağını bilememek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments