Rüyada nehir ve balık görmek

Rüyada nehir ve balık görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, ona emek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve balık gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek acı veren kazalara, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve balık görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde balık tutmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada nehir içinde balık görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada nehirden balık yakalamak maddi gücünün artacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada nehirde balık yakalamak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada nehir balık görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments