Rüyada nehirde balık tutmak

Rüyada nehirde balık tutmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada nehirde balık tutmak gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Rüyada nehirden balık tutmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kırılan kalbin onarılacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde balık tutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklı nehir görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, refah içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada nehirde balık görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir ve balık görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada nehirde balık yakalamak sevdiklerinin hep yanında olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments