Rüyada nehir ırmak

Rüyada nehir ırmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, insanlardan uzaklaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada nehir ırmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada ırmak nehir görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalettir.

Rüyada nehir ırmak görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Rüyada nehir ırmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada ırmağı geçmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada görülen ırmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments